Ny aktør kjører til Svenner

PRESSEMELDING
Taxibåter til Stavern og på Bolærne
Bolærnebåtene AS vil i sommer som en forsøksordning stasjonere taxibåt i Stavern og på Bolærneøyene. Vi har sett at det er et stort behov for kostnadseffektiv og fleksibel transport til Kystledhyttene og fyrene i Vestfold. Båtene vil også være tilgjengelig for vanlig taxibåtkjøring, samt at vi vil tilby havfisketurer og transport for hyttefolk og håndverkere.
Vi har leid inn to egnede båter for sesongen 2021 og satser på å være i full drift allerede fra fredag 18 juni. Rederiet har lenge hatt planer om et slikt tilbud, og når m/s Viksfjord dessverre måtte legge inn årene fant vi at tidspunktet var riktig.
Med en hurtiggående taxibåt i Stavern og en på Bolærne vil vi betjene hele Vestfoldkysten fra Holmestrand til Nevlunghavn, og spesielt Svenner, Færder, Fulehuk, Stavernsodden og Tvistein fyr som alle tilbyr fantastiske naturopplevelser og mulighet for overnatting.
I samarbeid med Bolærnebåtene som går i rute fra Tønsberg til Bolærne og Fulehuk, samt fra Verdens ende til Færder og Bolærne, vil vi tilby øyhopping og transport mellom øyene i Færder nasjonalpark. Det blir øyvandring med guiding fra øy til øy på Bolærne flere ganger i løpet av sommeren, med omvisning og lunsj på Vestre, vandring med fasinerende historier på Midtre, og avslutning med middag og folkeliv på Østre.
Fra Stavern vil vi hele skoleferien gå to daglig faste turer kl 10 og kl 14 til Svenner. På fine dager vil vi sette opp ekstraturer og det vil gå turer hver time hele dagen hvis det er behov. En dagstur til Svenner, med flotte bademuligheter og gode fiskeplasser er en opplevelse vi håper mange vil unne seg i sommer.
Fra Stavern vil vi også betjene fantastiske Malmøya, med sine fine teltplasser, flotte strender, gode fiskeplasser, turstier og ikke minst en unik og spennende fauna. En dagstur til Malmøya som avsluttes med en bedre middag på Seilerhytta kan bli et av sommerens høydepunkt.
Vi håper fastboende, tilreisende og næringsliv i regionen vil benytte seg av tilbudet slik at dette kan bli permanent. Skjærgården i Vestfold er unik, og Bolærnebåtene AS håper med dette tiltaket at flere får mulighet til å oppleve den.
FAKTA
Bolærnebåtene AS opererer to båter, #Færderfjord» og «Færdercruise» i rutetrafikk fra Tønsberg til Bolærne og Fulehuk fyr, samt fra Verdens ende til Færder fyr og Bolærne. Rutene har driftstilskudd fra Færder kommune og Vestfold og Telemark Fylkeskommune. Vi frakter rundt 10.000 passasjerer hvert år. Se også www.bolernebaaten.com
For mer info, kontakt;
Hans Skaar, eier og styreformann, tlf 91889927
Øyvind Sæter, daglig leder Bolærnebåtene AS, tlf 97893309
BOLERNEBAATEN.COM
Bolærnebåtene AS – Færder – Bolærne øyene og Verdens ende

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *