Overnatting & Priser

Vi har 19 sengeplasser fordelt på 6 soverom i Steinhuset. Basert på ideén til DNT´s selvbetjente hytter på fjellet, tilbys enkel overnatting og godt utstyrte kjøkken.
Overnattingsgjester
må ta med egen dyne/sovpose samt mat og drikkevann. Kjøkkenet har kokemuligheter med alt nødvendig utstyr. I naustet er det også enkel kokemulighet. Kjølig kjeller eller i naust, tilbys for oppbevaring av mat og drikke. Felles griller står til disposisjon for overnattingsgjester ved fyret. Engangsgriller er ikke tillatt på fyrområdet.

Enkle, men gode toalett- og vaskemuligheter.
Rommene skal være klargjort innen kl. 12.00 på avreisedagen.
Booking kan gjøres for inntil 3 dager.
Man kan ikke regne med å få et rom alene. Som hytte- nettet i fjellet forplikter Svenner Fyr Kystled å ta i mot gjester som kommer i båt, uten overnattings mulighet. Vi vil likevel alltid sørge for rolige og gode rom til alle.

Som leietaker på fyret kan du risikere å treffe på en rekke "fyrfrelste" kystlagsmedlemmer som skraper, maler og snekkerer, for å holde bygningsmassen i best mulig stand. Derfor kan det fra tid til annen være litt "støy". Men denne støyen er jo like vakker som måkeskrik.

All booking som gjøres før 17. juni vil bli forhåndsfakturert. Booking etter 17. juni betales direkte til vertskapet.
Husk å
ta med kontanter eller bruk Vipps 84536 .

Priser:

Privat reservasjon av hele Steinhuset (19 sengeplasser) og vestre naust, utenfor kystledsesongen/skoleferien: Kr. 5000,- pr. natt.

Firmaleie av hele Steinhuset (19 sengeplasser) og vestre naust,  utenfor kystleds sesongen/skoleferien kr. 8000,- pr. natt.

I kystleds sesongen/høstferien (enkeltpriser)  Voksne kr. 200,- Barn under 16 år kr. 100,- pr. natt.

Leie av vestre naust, maks 30 gjester (kveld) Kr. 3000.-